Vacature Secretaresse

Secretaresse (m/v)

Wienen & van Tellingen Advocaten is een informeel advocatenkantoor in Almere. Wij zijn specialisten in een brede civiele praktijk (arbeidsrecht, familierecht, huurrecht, bestuursrecht en het ondernemingsrecht) en strafrecht. Wij zijn deskundig, betrokken en gedreven. Het belang van onze cliënten komt bij ons altijd op de eerste plaats! Wij zijn gevestigd in het centrum van Almere.

Met het vertrek van een van onze secretaresses is een vacature ontstaan.

                                           Secretaresse / 24 – 32 uur

Jouw profiel
Wij zoeken een enthousiast, punctueel en flexibel persoon die ervaring heeft als secretaresse. Je bent een harde werker die net als de rest van het team van aanpakken weet. Verder ben je organisatorisch sterk en hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent klantvriendelijk. Je hebt een positieve instelling en een goed gevoel voor humor. Je bent stressbestendig en nauwkeurig. Bovendien ben je een teamplayer, die ook zelfstandig uit de voeten kan. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Herken jij jezelf in het profiel dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Wat houdt het werk in?
Het gaat om de secretariële ondersteuning van 3 advocaten die ieder een drukke praktijk hebben. Er is veel correspondentie en klantcontact. Als secretaresse verwerk je onder meer brieven, e-mails en juridische documenten, maakt dossiers aan, doet bestellingen voor kantoorartikelen, bent een eerste aanspreekpunt voor klanten die met kantoor contact opnemen, en ondersteunt de advocaten bij het indienen van processtukken. Ook is het nodige te archiveren: je houdt de dossiers actueel en toegankelijk.

Ons aanbod

Wij bieden jou:

  • Een jaaraanstelling met uitzicht op een vast contract;
  • Een fijne werkplek met leuke collega’s;
  • Afwisselende werkzaamheden;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Parkeerabonnement;
  • Een 24-urige werkweek of meer.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Diederik van Tellingen (vantellingen@wvtadvocaten.nl / 06- 41 42 16 80)