Vacature

Advocaat-medewerker of advocaat-stagiair

Wij zoeken jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een advocaat-medewerker of advocaat-stagiair met aantoonbare (proces)ervaring in het arbeidsrecht, bestuursrecht, personen -en familierecht en/of huurrecht.

Heb je een commerciële instelling, behoefte aan uitdaging, ben je in staat om zelfstandig een eigen praktijk te voeren en heb je bovendien het vermogen om te denken in oplossingen, dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Wie zijn wij?

Wij zijn Diederik van Tellingen en Wilfred Wienen en hebben samen een advocatenkantoor midden in het centrum van Almere. Wij richten ons voornamelijk op MKB-ondernemers en particulieren. Onze aanpak is no-nonsense, creatief, gedreven en betrokken. Zoveel mogelijk mensen, zo goed mogelijk helpen, en dat tegen een voor de advocatuur redelijk tarief. Uiteraard streven wij daarbij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Dat is voor ons belangrijk!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, professionele en informele werkomgeving, waarin wij elkaar als kantoorgenoten altijd helpen. Je zal een eigen praktijk opbouwen, met eigen klanten, en je zal veel procederen. Je krijgt bij ons een marktconform salaris met een bonusregeling.

Heb je interesse om bij ons op kantoor te komen werken? Neem dan contact op met Diederik van Tellingen (036-8200322) of stuur per e-mail (vantellingen@wvtadvocaten.nl) je sollicitatie met CV en motivatie.

Soort dienstverband: fulltime