Nieuwe regels arbeidsrecht met ingang van 1 januari 2015

Het arbeidsrecht gaat veranderen. Met ingang van 1 januari 2015 treedt de wet Werk en Zekerheid in werking. Deze wet bevat ingrijpende wijzigingen in het arbeids- en socialezekerheidsrecht.

De overheid beoogt met deze nieuwe regels het ontslagrecht sneller, eerlijker en goedkoper te maken. Ook beoogt de overheid met deze nieuwe regels de positie van werknemers zonder arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd te versterken.

In onze columns “Recht Deze Week” die in de Almere Deze Week verschijnen besteedt Wienen & van Tellingen Advocaten Almere aandacht aan de komende veranderingen. De columns kunt u ook vinden op deze website, dit via deze link.

Daarnaast besteden wij elders op onze website uitgebreid aandacht aan de veranderingen en de nieuwe wetgeving op het gebied van het arbeidsrecht. Lees meer >>

Indien u vragen heeft over de komende veranderingen in het arbeidsrecht mag u uiteraard met een van de advocaten van Wienen & van Tellingen Advocaten Almere contact opnemen. Zij zijn zonder meer bereid uw vragen te beantwoorden.