Nieuwe advocaat bij Wienen & van Tellingen Advocaten

Op 1 december 2014 is Erwin Gosselink als advocaat bij Wienen & van Tellingen Advocaten Almere in dienst getreden.

Erwin Gosselink is civielrechtelijk afgestudeerd in Amsterdam en voert als advocaat een brede (proces)praktijk en richt zich met name op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en het bestuursrecht, waaronder het sociaal zekerheidsrecht.

Een van de redenen dat Erwin Gosselink als advocaat bij Wienen & van Tellingen Advocaten Almere in dienst is getreden is het feit dat Wienen & van Tellingen Advocaten met klanten vooraf duidelijke afspraken maakt over de kosten van de rechtsbijstand. Zo werkt Wienen & van Tellingen Advocaten Almere als enige advocatenkantoor in Almere met maximumprijzen. Klanten weten dus vooraf hoeveel zij aan advocaatkosten voor hun zaak kwijt zullen zijn. Meer dan de afgesproken maximumprijs wordt niet in rekening gebracht. Wel kan het zo zijn dat de kosten lager uitvallen dan de vooraf afgesproken maximumprijs.

Door deze werkwijze van Wienen & van Tellingen Advocaten blijft goede juridische hulp voor een groot publiek in Almere en omstreken bereikbaar. Dat geldt zowel voor particulieren als ondernemers.

Ook spreekt de laagdrempeligheid van Wienen & van Tellingen Advocaten Almere Erwin bijzonder aan. Klanten kunnen binnenlopen als ze een vraag hebben en worden dan in de regel altijd door een van de advocaten zo goed mogelijk te woord gestaan.

Wilt u meer over de advocaten van Wienen & van Tellingen Advocaten weten? Lees meer>>