Gratis adviesgesprek met een advocaat

Onze advocaten staan u meteen te woord: loop bij ons binnen!

Heeft u een juridisch probleem? Heeft uw werkgever u bijvoorbeeld ontslagen of is hij dat voornemens te doen? Of gaat u scheiden of denkt u daarover na? Of heeft de gemeente u gekort op uw uitkering? Of betaalt uw ex-partner geen kinderalimentatie?

Dit zijn allemaal voorbeelden van juridische situaties waarbij u advies van een advocaat goed kunt gebruiken. Een advocaat kan u uitleggen wat uw juridische positie is en wat uw rechten zijn. Een advocaat kan u uitleggen wat u kunt doen en hoe een gerechtelijke procedure verloopt.

Ook kan een advocaat u verder helpen. Een van onze advocaten kan bijvoorbeeld bezwaar voor u maken tegen het voornemen van uw werkgever om u te ontslaan. Ook kan hij voor u een een verzoekschrift tot echtscheiding bij de rechtbank indienen of een bezwaarschrift indienen bij de gemeente tegen de korting op uw uitkering.

Het gratis adviesgesprek

Indien u dus een juridisch probleem of een juridische vraag heeft, kunt u die altijd in een gratis adviesgesprek aan een van de advocaten van Wienen & van Tellingen Advocaten Almere voorleggen.

U kunt daarvoor met ons advocatenkantoor contact opnemen en een afspraak met een van onze advocaten maken.

U hoeft echter niet eerst een afspraak met een van onze advocaten te maken. U kunt ook zonder afspraak gedurende de openingstijden van ons kantoor bij ons binnenlopen. Indien het voor u niet mogelijk is bij ons langs te komen, kunnen wij ook bij u op bezoek komen.

Een gratis adviesgesprek kan overdag, maar kan in overleg met u ook in de avonduren plaatsvinden.

In het gratis adviesgesprek zullen wij kort (maximaal 30 minuten) uw zaak bespreken en waar mogelijk een eerste advies geven. U weet dan meteen wat u in uw situatie kunt doen en of u inderdaad de hulp van een van onze advocaten nodig heeft.

Indien u de bijstand van een van onze advocaten nodig heeft, zal in het gratis adviesgesprek ook worden verteld wat wij voor u kunnen betekenen en waaruit onze juridische bijstand zal bestaan.

Ook wordt aan u uitgelegd, welke werkzaamheden door ons moeten worden gedaan en hoe bijvoorbeeld een procedure bij de rechtbank verloopt.

Daarnaast maken wij met u, dit als u naar aanleiding van het gratis adviesgesprek een van onze advocaten inschakelt, afspraken over de prijs die wij voor onze dienstverlening in rekening zullen brengen.

Voor meer informatie kunt u met ons telefonisch contact opnemen. U bent van harte welkom.