Alexander Ton

Alexander Ton - Wienen en van Tellingen advocaten.

Alexander Ton is civielrechtelijk afgestudeerd aan de VU te Amsterdam. Als advocaat bij Wienen & van Tellingen Advocaten voert hij een brede juridische (proces)praktijk. Daarbij is hij in het bijzonder gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het huurrecht en het sociaal zekerheidsrecht.

Voordat Alexander Ton als advocaat is gaan werken, werkte hij als sociaal raadsman. In die hoedanigheid adviseerde hij particulieren op sociaal-juridisch gebied, bijvoorbeeld bij geschillen met een overheidsinstantie, zoals een gemeente.

Alexander Ton is een betrokken, empathische en bevlogen advocaat. Hij zal zich er altijd voor inspannen om voor zijn klant het best haalbare resultaat te bereiken. Daarbij gaat hij een juridische procedure bij de rechtbank niet uit de weg.

Alexander Ton staat in het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten geregistreerd met de rechtsgebieden Arbeidsrecht, Huurrecht en Personen- en Familierecht. Dit betekent dat Alexander Ton volgens de regels van de Orde van Advocaten jaarlijks voor ieder geregistreerd rechtsgebied 10 opleidingspunten moet behalen.

e-mail: ton@wvtadvocaten.nl
mobiel: 06-41933492