Onze Columns

Onze advocaten schrijven sinds 2011 om de week een artikel in de Almere Deze Week, een plaatselijke krant die wekelijks in de gemeente Almere verschijnt.

De columns die onze advocaten schrijven gaan over onderwerpen waarmee onze advocaten, en dus ook veel van onze klanten, te maken krijgen. Zo zijn er columns over ontslag op staande voet, het beƫindigen van een arbeidsovereenkomst met een vaststellingsovereenkomst, ziekte en arbeidsongeschiktheid etc. Maar ook zijn er columns over het huurrecht, consumentenrecht en het sociaal zekerheidsrecht.

Wilt u een van onze columns lezen? Klikt u dan op een van de opstaande links:

Heeft u een vraag? Onze advocaten staan u graag te woord!

Heeft u na het lezen van een column een vraag? Neemt u dan gerust met een van onze advocaten contact. Onze advocaten zijn van harte bereid uw vragen te beantwoorden en u met raad en daad bij te staan. U bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek met een van onze advocaten.

Wetgeving en rechtspraak zijn niet statisch en gewijzigde inzichten en opvattingen leiden tot gewijzigde wetgeving en rechtspraak. Oudere columns waarvan de inhoud als gevolg hiervan niet meer actueel is, zullen door ons worden verwijderd. Desondanks kan het voorkomen dat de inhoud van een column op het moment dat u deze leest niet meer actueel is, bijvoorbeeld vanwege een op dat moment nog recente wetswijziging of rechterlijke uitspraak.