Onze advocaten​

Heeft u een advocaat nodig? Onze advocaten helpen u graag. Neem gerust met een van onze advocaten contact op en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Onze advocaten werken zowel voor particulieren en ondernemers.

Zij zijn specialisten in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, familierecht, huurrecht en bestuursrecht. Onze advocaten volgen regelmatig opleidingen en cursussen, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving en u het beste kunnen bijstaan.

e-mail: vantellingen@wvtadvocaten.nl
mobiel: 06-41421680 (ook buiten kantoortijden) 

Diederik van Tellingen is zowel civiel- als strafrechtelijk afgestudeerd aan de VU in Amsterdam en is partner bij Wienen & van Tellingen Advocaten Almere. Hij voert als advocaat in Almere een brede juridische (proces)praktijk en is onder meer gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, bestuursrecht, het sociaal zekerheidsrecht en het strafrecht.Daarnaast heeft Diederik van Tellingen de specialistenopleiding Grotius Arbeidsrecht met succes afgerond en is hij tevens lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zie ook: www.vaan-arbeidsrecht.nl.

e-mail: wienen@wvtadvocaten.nl
mobiel: 06-23146999 (ook buiten kantoortijden) 

Wilfred Wienen is civielrechtelijk afgestudeerd in Nijmegen en is partner bij Wienen & van Tellingen Advocaten Almere. Hij voert als advocaat in Almere een brede juridische (proces)praktijk en is onder meer gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en het personen- en familierecht (waarbij met name alimentatiegeschillen en geschillen over de uitoefening van het ouderlijke gezag zijn bijzondere aandacht hebben). Daarnaast heeft Wilfred Wienen de specialistenopleiding Grotius Fusies & Overnames met succes afgerond en is hij tevens lid van de Vereniging Corporate Litigation (procesvoering in ondernemingsrechtelijke geschillen). Eveneens houdt Wilfred Wienen zijn kennis jaarlijks up to date door het volgen en succesvol afronden van diverse cursussen op diverse rechtsgebieden. Zo heeft Wilfred Wienen recent met succes deelgenomen aan:

 • 2015: cursus “Collectief ontslag”;
 • 2015: cursus “Echtscheiding en pensioen”;
 • 2015: cursus “Ouders en kinderen in het Personen- en familierecht”;
 • 2016: cursus “Bedrijfseconomisch ontslag via het UWV”;
 • 2016: cursus “Civiele aspecten echtscheiding en de eigen woning”;
 • 2016: cursus “Berekening kinderalimentatie”;
 • 2017: cursus “Ontwikkeling arbeidsrecht 2017”;
 • 2017: cursus “Partneralimentatie in de praktijk”;
 • 2017: cursus “Recente rechtspraak arbeidsrecht”;
 • 2017: cursus “Ontwikkelingen Relatievermogensrecht en Familie- en Jeugdrecht”;
 • 2017: cursus “De statutair bestuurder”;
 • 2017: cursus “Effectief pleiten”;
Fotostudio87_85x130_2948 e-mail: gosselink@wvtadvocaten.nl
mobiel: 06-12221526 

Erwin Gosselink is civielrechtelijk afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Hij voert als advocaat in Almere een brede (procespraktijk) en richt zich met name op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en het bestuursrecht, waaronder het sociaal zekerheidsrecht.Erwin staat zowel particulieren als ondernemers bij en wordt door zijn cliënten gewaardeerd om zijn scherpe inzicht en zijn betrokken werkwijze.Erwin is naast zijn werkzaamheden als advocaat maatschappelijk betrokken. Zo is hij bestuurslid van de Rechtswinkel in Huizen.

e-mail:info@wvtadvocaten.nl

Melinda van Drunen is onze chef de bureau. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op ons kantoor en voor de secretariële ondersteuning. Zij is ons eerste aanspreekpunt en zorgt dat alle informatie correct bij de juiste advocaat komt.Melinda heeft als juridisch secretaresse een ruime praktijkervaring opgedaan bij advocatenkantoren in Haarlem en Almere en is aldus uitgegroeid tot een zeer gedegen juridisch secretaresse/chef de bureau.